Vliegend Hert

interieurontwerp

Vliegend Hert

Vliegend Hert interieurontwerp is een kleinschalig ontwerpburo gespecialiseerd in het ontwikkelen van retail en horeca concepten waar de klant centraal staat. Vliegend Hert interieurontwerp wordt gekenmerkt door passie, enthousiasme, laagdrempeligheid en het talent de vinger op de zere plek te leggen.


De naam Vliegend Hert komt van een grote kever, het Vliegende Hert. De naam van deze kever heeft hij te danken aan de enorme kaken, deze doen denken aan het gewei van een hert. Het vrouwelijke Vliegende Hert heeft de sterkste kaken, hiermee bijt ze zich stevig vast en laat niet los voordat haar doel behaalt is. Een mooie metafoor met de aanpak van Vliegend Hert interieurontwerp.

Nathalie den Dekker heeft in 2017 Vliegend Hert interieurontwerp opgericht. Na haar studie interieur architectuur aan de academie van de kunsten te Breda werkte ze voor verschillende werkgevers met uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Tijdens deze loopbaan ontwikkelde ze een liefde voor retail en horeca, beet ze zich hier in vast en liet niet meer los.

Vliegend Hert is creatief, enthousiast en eigenwijs maar vooral heel goed in het zien en horen wat de klant wil maar vooral nodig heeft. Onze kracht is de vertaling maken van de wensen en idee├źn naar een concreet ontwerp, deze visueel te maken en uit te werken naar een passend en compleet plan.

Laat me weten als je interesse hebt om samen een project aan te pakken, ik heb er nu al zin in,

Nathalie den Dekker

nathalie@vliegendhert-ontwerp.nl